Meteen naar de inhoud
Home » Coach Zwaanshoek

Coach Zwaanshoek

Coach Zwaanshoek is een spirituele coach en spirituele relatiecoach welke minder mentale instrumenten aanreikt om met levensgebeurtenissen beter om te leren gaan. Hij wil het aantrekken van deze gebeurtenissen qua ontvouwen hiervan in jouw leven permanent stoppen. De magnetische werking van oud hartzeer welke de veroorzaker hiervan is neutraliseren. De aanpak werkt met energieoverdracht en niet met praten.

Coach Zwaanshoek Aanpak

Mijn coach aanpak begint bij een intakegesprek waarin we je gehele biografie doorlopen. Dit geeft een eerste inzicht in het verloop van je leven. In de gesprekken gaan we terug naar bijzondere gebeurtenissen, die tot emotionele lading hebben geleid. Je leert ten eerste jouw energie lekkage (zwarte gaten) in jouw energieveld traceren. Ten tweede deze te accepteren om deze vervolgens te omarmen om ze vervolgens los te laten. Tijdens de behandeling na afloop van de intake geef ik je een bepaalde vorm van energie om dit inzicht proces super snel te versnellen.

Wat is een mogelijke aanleiding volgens coach Zwaanshoek?

Dit kan een Burn-out zijn waarbij je voelt alsof je geen energie en motivatie meer hebt, alsof er een interne bron nodig is om daadwerkelijk dingen te gaan doen. Dit is meestal een teken dat je al te lang “aan het werk bent”. Bepaalde aspecten van werk zijn inherent lonend:

 • werken met collega’s.
 • een missie of doel hebben
 • werk doen waarvoor we ons geschikt voelen
 • een gevoel van vooruitgang

De energie die werkenden op de been houdt, komt van deze 4 bronnen. En bovendien van de dingen die ons gelukkig maken. Daarnaast  van  vrienden en geliefden, eten, slapen en waardering voor de simpele geneugten van het leven. In de rol van coach is het belangrijk cliënten duidelijk te maken dat deze voeding weg is gevallen. Alles dat stressvol is of de grenzen van jouw comfort zone verlegt, zal tegen de balans inwerken. Soms voelt werk moeiteloos aan als het aan alle eisen voldoet: een goede samenwerking, een sterke missie, snelle vooruitgang en net genoeg om de grenzen op te kunnen zoeken. De energie stroomt vrijelijk. Zodra er meer energie of motivatie of geld binnenkomt dan dat er uit gaat is het prima.

Onderliggende oorzaken van hulpvragen liggen qua oorsprong in het onderbewuste

Zoals de figuur uit mijn in 2013 gepubliceerd boek Oneness Effort weergeeft is de de kwestie burnout het zichtbare. Het reist boven het water uit. Daaronder zitten nog 7 lagen onder water of in het onderbewuste. Wat leert deze hartzeer lagen pyramide jou?

 • Er is niet 1 persoonlijkheid met 1 zelfbeeld welke alles perfect dient te doen in alle omstandigheden en met alle personen in jouw omgeving.
 • Emoties begrijpen is stap 1 om te kunnen duiden hoe ze bij jou zijn ontstaan.
 • Als kind kan je direct na een traumatische ervaringen een kinderlijke beslissing hebben genomen welke nu nog in de weg kan zitten.
 • Ervaringen uit vorige levens zijn leuk maar niet interessant om een burnout op te lossen. Al het hartzeer ontvouwt zich in dit leven. Naar vorige levens kan een vlucht zijn om pijn vanuit dit leven te omarmen.
 • Traumatische ervaringen tijdens de zwangerschap en de eerste 6 uur na jouw geboorte hebben een extreem grote invloed op de ontvouwing en de creatie van doodvermoeiende levenspatronen in jouw leven.
 • De karmische wind welke kan waaien vanuit jouw twee familielijnen zorgt voor overerving van problemen. Door niet langer te identificeren dat het jouw probleem is, kan vastgeroeste trauma energie weer gaan stromen.
 • Jouw burn-out kan voortkomen uit nog niet aanschouwde of gereflecteerd verdriet vanuit jouw jeugd waaronder de vroege kindertijd.
coach Zwaanshoek onderliggend hartzeer
coach Zwaanshoek onderliggende hartzeer lagen

Realiteitszin client voor coach Zwaanshoek

Als therapeut ga je tijdens het intake gesprek voelen en ga je na of je de client mag en kan coachen of helpen in het Nederlands. Bij het aangaan van de behandeling is hierbij ook een bepaalde toewijding van de patient nodig. Ook een bepaalde realiteitszin. Het is niet mogelijk om voor een patiënt met een “zwaar profiel” in een drietal sessies de olietanker welke al jaren rond de aarde vaart opeens een bocht van 90 graden te laten maken.

Kwaliteit emotionele relatie ouders

Ik voer gesprekken met cliënten waarbij de kwaliteit van de relatie met de vader of de moeder van de cliënt centraal staat. Als kind heb je een natuurlijke tendens om altijd achter je vader en moeder te blijven staan, aangezien je een bevestiging van hun liefde wilt behouden. Je ouders houden van je, evenwel ben je als kind zeker 10x zo gevoelig als een volwassene. Dus als je vader of moeder vroeger 1x extreem boos op je is geweest en je hebt het jezelf aangetrokken dan zit die lading nog steeds in je.

Hoe is de kwaliteit van de relatie met jouw moeder en vader? De meeste cliënten beantwoorden de vraag met een standaard antwoord: de relatie is goed. Door de volgende vragen te stellen wordt in veel geval dit beeld langzaam bijgesteld. Deel je emoties met je vader en moeder? Vraag je advies aan je vader en moeder? Voel je jezelf op je gemak bij je vader en moeder? Belangrijke vragen van coach Zwaanshoek!

Relatie vader

De relatie met je vader symboliseert onafhankelijkheid, op eigen benen staan, ondernemen en het feit of je een autoriteit accepteert waar je iets van aanneemt. Problemen met financiën verwijzen regelrecht naar de uitdaging iets recht te zetten in de relatie me je vader.

Relatie moeder

De kwaliteit van de relatie met je moeder verwijst naar genegenheid, huizelijkheid, tederheid en de warmte van de liefde in relaties. Thema’s met het aantrekken van partners en het neerzetten van langdurige relaties verwijzen meestal regelrecht naar de relatie met je moeder.

Relaties derden

Emoties in het NU of uit het verleden met bazen, collega’s, broers, zussen, tantes, ooms, schooljuffen, schoolmeesters, vriendinnen of vrienden wijzen uiteindelijk allemaal terug naar de relatie die jij hebt of had, of juist nooit hebt gehad met je vader of moeder.

Geleide Meditatie voor acceptatie van situaties met personen

Vaak is er afstand tussen jou en je vader en of je moeder en of andere personen in je leven. Door specifieke zeer eenvoudige meditaties kan deze afstand in je hart snel tot nul worden gereduceerd. Daarna worden pijnen de ruimte gegeven en makkelijker losgelaten.

Levensfoto tijdens intake

Het blijkt handig om tijdens de intake een tijdsbalk te maken met de belangrijkste emotionele en alle medische gebeurtenissen. Voor het volgende consult krijgt u een opdracht om dit verder uit te werken. We geven u toegang tot onze online training HappyDePeppie waarin u allerlei tips, checklists en overdenkingen krijgt aangereikt.

Prominente emoties binnen levensfoto

Het is handig om te analyseren welke emotie of emoties je met name parten spelen. Dit kan helpen bij het traceren van emotionele lading in de levensli. Boosheid, gehechtheid, jaloezie, trots of onzekerheid?

Coach Energie Overdracht na intake

Aan het einde van iedere sessie wordt er energie overdracht gegeven. Het doel hiervan is herinneringen automatisch in je dromen terug te laten komen en het verwerkingsproces te versnellen.

De-Grote-Initiatie
De-Grote-Initiatie

De energie overdracht werd al in het oude Egypte gegeven, zoals afgebeeld op de Grote Initiatie en het oordeel voor Osirus. De persoon in de linker bovenhoek geeft energie overdracht aan 1+1+ 12 personen die onze organen en een verruimd bewustzijn van de planeten in ons sterrenstelsel voorstellen. Deze wijze van persoonlijke groei is dus al heel oud. Geen jarenlange dagelijkse Yoga & Meditaties met veel kennisoverdracht maar het ontvangen van de ervaring van een verruimd bewustzijn met veel meer liefde, innerlijke rust, verbondenheid en vrolijkheid. Dit zonder veel inspanning van je eigen kant!

Door met het licht van de engergie overdracht – gelijk aan zelfstandig 1000 uur mediteren – te kijken naar momenten in je leven, waar je destijds zelf geen keuze in had en de patronen te herkennen en te omarmen die later zijn ontstaan, kan je heel veel energie vrij maken voor je bewustzijnsverruiming. Waarom zou je zo moeilijk doen als je gewoon hulp kan ontvangen en de oorzaak van je energie lekken en jarenlange verdriet snel wordt verholpen? Je leeft nu alsof je op een home trainer fietst met een bewegend videobeeld met de illusie van voortbeweging, terwijl je eigenlijk helemaal niet vooruit komt.

Bereikbaarheid

Coach online zowel in het Nederlands, Engels als Spaans. Dus wereldwijd. En face2face voor intake gesprek en optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio Zwaanshoek maar ook in Heemstede, Bennebroek, Vogelenzang, Haarlem en Hoofddorp. Zie u graag eerdaags in mijn praktijk voor Coach Zwaanshoek !