Meteen naar de inhoud
Home » Coach Kiezen voor Groei

Coach Kiezen voor Groei

Een coach heeft als doel jou bewust te maken van mogelijk het allergrootste levenspatroon van je leven. Deze blokkade is zeer moeilijk om deze zonder de vrouwelijke kennis van de Levensbloem zelf bewust te zijn.

De goddelijke blauwdruk coach

Het hartcentrum bestaat uit een goddelijke blauwdruk welke in essentie wordt beschreven door de Levensbloem. De Levensbloem representeert de goddelijke blauwdruk of groeimodel voor celdeling van alle levende wezens en de groei van bewustzijn conform de groei van kristallen uit het mineraalrijk. Kristallen groeien volgens een vastomlijnde structuur. Door mijzelf al meer dan 30 jaar te verdiepen in de kennis van de Levensbloem en het duidelijke verband met de incarnatie-, embryo-, baby-, geboorte-, acceptatie- en aanpasfase van de mens kan op basis van deze oude spirituele kennis begeleiding worden gegeven aan cliënten. De Goddelijke Blauwdruk bevat en beschrijft het onderbewuste van de mens. 

coach voor de 5 levenswielen van de ziel
De 5 levenswielen van onze ziel

De 5 wielen van de lichtcontainer

De onderstaande figuur illustreert de uitzetting van de 5 wielen (2D) maar eigenlijk bollen (3D) van energie in termen van de volumes. Zodra het innerlijke licht een volgende bol gaat bereiken kan de cliënt opeens pijnen voelen die al velen jaren waren opgeslagen. De meeste genezers werken vanuit de grootste blauwe bol, waardoor cliënten na behandelingen eveneens hun pijnen tijdelijk intensiever voelen. Naar mate de energie dus verder uitzet wordt deze subtieler en ijler.  

de expansie van de lichtcontainer met steeds ijlere energie
de expansie van de lichtcontainer met steeds ijlere energie

Op een gegeven moment is “jouw leven” slechts een film, welke je terugspoelt en niet de werkelijke essentie. Zodra je alle verbanden ziet, komt er een totale acceptatie en berusting. Eigenlijk begint het echte leven dan pas. In de Heilige Geometrie wordt dit ook wel het plukken van de vruchten van alle eerdere inspanningen genoemd.

Levensgeest

Levenszaad (bruin)

Levensei (geel)

Levensboom (oranje)

Levensbloem (groen)

Levensvrucht (blauw)

Coach kijkt naar blokkade in de 5 wielen?

De conditionering en blokkade in elke van de 5 wielen van de levensbloem:

  1. Je weet niet waarom je op deze planeet bent, je bent er wel maar je bent vaak aan het dromen. Je hebt geen levensdoel. Vaak maak je dingen niet af. Mogelijk heb je dertien ambachten en 12 ongelukken. 
  2. Je voelt dat je in een gevangenis zit en hebt gebrek aan energie voor nieuwe dingen. Ook heb je een neiging om boos of depressief te zijn. Mogelijk heb je waarschijnlijk al jouw levensdoel bereikt. Alles voelt zwaar. 
  3. Je zoekt moeilijke situaties uit of je trekt ze eigenlijk vanzelf aan. Hierdoor kan je anderen imponeren en laten zien hoe geweldig je bent. Zodra je grote obstakels tegenkomt dan vermindert je motivatie heel snel en probeer je de realiteit te ontsnappen door drinken, gokken, roken, eten, seksen of het nemen van drugs. 
  4. Je zoekt acceptatie en bevestiging van ouders, partners en werkgevers. Elke keer trek je dezelfde partners aan welke je niet leuk vind. Bij verschillende werkgevers kom je steeds dezelfde uitdagingen tegen. in feite zoek je nog steeds de acceptatie van 1 van je ouders. Ook heb je bevestigingen nodig om vooruit te komen. Mogelijk volg je de inspiratie van anderen i.p.v. jouw eigen missie.
  5. Je hebt angst om in je volledige potentieel met een rechte rug te gaan staan. Zodra je dit doet, voel je al het verdriet van alle mensen, dieren, planten en mineralen. Je probeert op de achtergrond te blijven om de collectieve pijnen niet te voelen.  Je dient volledig in het licht met jouw talenten te staan. En je innerlijke bron te beschermen voor narcistische en dominante personen of instanties.

Door het energielek in een specifieke laag kan het innerlijke licht niet meer verder schijnen naar de daarop volgende lagen.

Coach nodig voor de expansie van het innerlijke licht
Coach nodig voor de expansie van het innerlijke licht

Onderzoek de blokkade voor jezelf

Ons spiritueel hart is een bol van licht, welke maximaal of gedimd schijnt. Als gevolg van traumatische ervaringen is het innerlijk licht gedimd en elk van de levensbloem bollen kunnen ingestort zijn. De structuur om de bollen op zijn plaats te houden is beschadigd en er ontstaan ellipsen i.p.v. concentrische bollen. Je hebt dan last van allergische reacties hetgeen we als ons character bestempelen. Dit karakter is dus iets wat kan veranderen door de toepassing van de kennis van de Levensbloem. Onderzoek gedurende welke fase in je leven 1 van deze 5 emotionele situaties pre dominant aanwezig was. Als je 1 of meer van deze 5 situaties herkent kunnen we je helpen om de blokkade of blokkades te verwijderen. Deze situaties refereren naar verschillende geometrische patronen binnen de Levensbloem

De Levensbloem helften

De 2 buitenste ringen definiëren de vader en moeder aspecten oftewel ons 3rdoog en ons hartcentrum. Er omheen en ook erin bevindt zich onze beschermer of Divine met wie wij samen kunnen scheppen of creëren.

De levensbloem helften
De levensbloem helften

Gezien onder een andere hoek van 90 graden is het makkelijk om 2 bollen waar te nemen, welke met elkaar snijden en de Vesica Pisces vormen. Zie de 2 buitenste randen van de gouden Levensbloem hierboven. De Visica Pisces heeft de vorm van een oog waarmee wij licht opvangen of een blad van een plant of boom waarmee licht wordt omgezet in levensenergie.

Het goddelijke ontwerp als basis voor coaching

Naast de vrouwelijke kennis is er ook altijd een mannelijke vorm aanwezig. De geometrische vormen zijn qua volume concentrisch en vormen tezamen als een lego bouwdoos jouw Levens Energie Container. Het is de architectuur van jouw hemelse huis. Het vormt een ontwerp van een architect van het Universum. Het voorkomt het instorten van jouw hemels huis. Je hoeft voor dit moment alleen maar bewust te zijn van deze vormen. De maximale uitzetting de Levensvrucht en het overwinningsteken. Je bent voorbij het duale in de eenheid gekomen. Ook wordt in oude teksten gerefereerd aan voorbij het zielsverdriet.

Samenvattend advies van deze coach

Als je geblokkeerd bent in situatie 1 heb je geen energie om te groeien, als je geblokkeerd bent in situatie 2 heb je geen energie om te vechten, als je geblokkeerd bent in situatie 3 heb je geen energie om te accepteren en of te respecteren, als je geblokkeerd bent in situatie 4 heb je geen energie om vreugdevol te zijn en als je geblokkeerd bent in situatie 5 dan heb je geen energie om mega compassie te handhaven. We hanteren occulte kennis vanuit verschillende spirituele scholen afkomstig uit verschillende religies. Deze kennis brengt disharmonische energie weer terug in harmonie.

  • Hoe je jouw leven kan scannen op zeer lang durende levenspatronen zonder dat je wist dat je er in zit of zat.
  • Hoe elk element of bol van de levensbloem een zeer specifiek element en geometrische vorm representeert. En dat de 5 zintuigen hiermee verbonden zijn.
  • Besef ook dat aan elke bol een specifieke emotie verbonden is. Je lekt dan in die bol teveel energie, waardoor je veel last hebt van die specifieke emotie. Denk aan trots, boosheid, gehechtheid, jaloezie en onzekerheid.
  • Hoe alle verschillende religies van oudsher een focus hebben om deze 5 bollen te zuiveren.

Kindercoach, Jongeren coach, Pubercoach, RelatiecoachSingle coachStress coachBurnout coachLife CoachLevenscoachVerslavingcoachSpirituele coach en Bedrijfscoach zijn allemaal Coach varianten. Deze bovenstaande oude kennis kan van groot nut zijn bij het kiezen van een coach!