Meteen naar de inhoud
Home » Coach Kiezen voor Groei » Jongeren Coach

Jongeren Coach

Als jongeren coach of jeugd coach kan ik je helpen de weg met zingeving terug te vinden door met jouw ziel een verbinding te ontwikkelen. Zit je niet lekker in je vel? Je wilt zoveel maar het lukt niet? Of maak je je zorgen gepaard gaande met piekeren en tobben? Of ben je onzeker of ongelukkig? En wil met een jongeren coach je weer gelukkig en tevreden te voelen? Voor jongeren, pubers en tieners vanaf 12 jaar. Je bent jonger? Kijk dan bij info over kindercoach.

Hoe kan ik jou als jongeren coach helpen?

De opgroeifase is een periode van moeilijkheden of mogelijkheden’. Sociale media, films en games zorgen voor een continue stroom van informatieprikkels. Dit kan een gevoel van stress creëren en een sterk verlangen creëren om niets te willen missen. De opgroeifase is een noodzakelijke ontwikkelingsperiode waarin de basis wordt gelegd voor de toekomst van jongeren. Een coach ondersteunt juist in deze fase.

jongeren coach
jongeren coach

De cijfers over jongeren

Helaas laten de statistieken van het Nederlands Jeugdinstituut een zorgwekkende trend zien onder jongeren: 78% van de jongeren voelt zich onder druk gezet om naar school te gaan en 43% van de jongeren lijdt aan keuzestress die kan leiden tot burn-out of depressie. De coach begeleidt en ondersteunt bij het vergroten van zelfstandigheid, zelfredzaamheid, het ontdekken van natuurtalent, geeft ondersteuning bij leren en bovendien bij het maken van keuzes qua voorbereiding op de toekomst.

Signalen welke diploma’s halen belemmeren?

De onderstaande signalen duiden op het feit dat je last hebt van geesten welke mee liften in jouw energie huishouding. Als genezend medium en jongeren coach kan ik deze uitdrijven. Hierdoor kom je eindelijk weer terug bij jouw Zelf zijn.

 • Is concentreren moeilijk of onmogelijk?
 • Leg je moeilijk contact met andere leerlingen?
 • Heb je een lage eigenwaarde?
 • Heb je weinig zelfvertrouwen?
 • Last van faalangst?
 • Wordt je gepest op school?
 • Heb je wisselende stemmingen?
 • Gaat het inslapen lastig? Slaap je kort en ben je veel wakker?
 • Wordt je snel driftig?
 • Mis je een lieve opa of lieve oma?
 • Ben je onzeker, eenzaam, bang en verdrietig?

Nu zijn je gedachten, emoties en gemoedstoestanden een speelbal van 1 of meer geesten. Deze zijn of boos of verveeld. Deze emoties kan je overnemen. Onverklaarbare buikpijn op wisselende plekken is ook een sterke indicatie. Vraag aan je ouders of je hier last van had toen je nog klein was of nog steeds hebt. En zoek hulp bij een spirituele jongeren coach. Ook kan het handig zijn in een gezinsproblematiek te weten dat er ook nog andere expertise aanwezig is: spiritueel coach, verslavingscoach, burn-out coach, kindercoach, relatiecoach en bedrijfscoach.

Normale signalen voor jongeren coach welke passen bij de opgroei fase

 • Heb je problemen met motivatie?
 • Weet je niet welk pakket of vervolgstudie je wil kiezen?
 • Heb je veel ruzie thuis? Zet je jezelf heel sterk af tegen je ouders?
 • Wil je jouw leven anders dan die van je ouders?
 • Heb je de scheiding van je ouders niet verwerkt? 

Een reguliere jongeren coach kan je tips geven, aanmoedigen en aandachtig luisteren. De vraag blijft, ben jijzelf wel het probleem? Hoe is de emotionele relatie met je vader? Komt hij kijken bij sporten? Helpt hij je? Naarmate deze relatie slechter is en jouw vader meer afwezig is, is jouw motivatie om te presteren en diploma’s te halen sowieso gering. Ook dan ben jij zelf weer niet het probleem.

Wanneer naar een jongerencoach?

Mijn ervaring leert dat meestal de oorzaak niet bij jongeren zelf ligt. Meestal iets externs dat opgesloten zit in de aura al dan niet in combinatie met projectie van zielsverdriet van de ouders. De werkzaamheden van mij als zijn dus anders. Jongeren coaching is normaliter oplossingsgericht en tracht ook achter de “problemen” te kijken. Samen met de coach ontdek je capaciteiten, kenmerken en talenten. Zo wordt er gewerkt aan het geloof en de eigenwaarde en verwerf je hierdoor zelfbewustzijn. Dit is iets dat jongeren de rest van hun leven gebruiken. Allemaal prachtig evenwel slaat het heel vaak de plank mis. Wel hebben we  een gemeenschappelijk doel: een gelukkig en blij kind terug krijgen! 

Uiteraard doen jongerencoach collega’s ook goed werk met name bij deze signalen:

 • is verdrietig
 • echtscheiding verdriet nog verwerken
 • heeft moeite met uiten en specifieke emoties
 • is erg verlegen
 • is onzeker

Dit zijn signalen die het dagelijkse leven van jongeren ook belemmeren en passen bij de eigenwaarde en de verwerking van verdriet. Verlegen zijn en onzeker zijn van jongeren mag er van mij ook best zijn. Soms dienen ouders juist los te laten dat jongeren perfect dienen te zijn. Een kind kan een sterrenbeeld hebben waarbij verlegenheid juist goed past. Dit is slechts een kanttekening. Voel jij je niet helemaal lekker? Zelfs dan kan een jongerencoach in veel gevallen zeer zeker helpen qua ondersteuning. Onder water kijken in het onderbewuste kan ook een goede tip zijn van een jongerencoach. 

noodzaak spiritueel ontwaken voor onderliggend hartzeer
noodzaak spiritueel ontwaken voor onderliggend hartzeer

Waarom naar een genezend medium?

Het verschil tussen de genezend medium blauwdruk therapie en de jongerencoach aanpak is dat de oorzaak buiten het karakter van jouw kind wordt gezocht. Alle gedachten en emoties van zijn niet van jouwzelf. Ze zijn van 1 of meer geesten die mee liften in het leven. Hierdoor weten jongeren niet welke gevoelens en emoties nog van hem of haar zelf zijn. Hierdoor ontstaat sowieso veel onrust en angst. De geesten zitten opgesloten binnen de ziel of blauwdruk. Ze willen niet langer in deze wereld zijn en worden boos of voelen zich ernstig verveeld. Deze emoties nemen het gevoelsleven van jongeren over. Waar voor ben ik hier? Zowel stemmingswisselingen als buikpijn als slaapproblemen zijn het gevolg. Een reguliere jongerencoach leert het kind hiermee omgaan. Dit heeft geen enkele nut. Hij of zij is nimmer zichzelf. 

Bereikbaarheid praktijk jongeren coaching

Coaching kan 100% online in zowel het Nederlands, Spaans als in het Engels. Dus wereldwijd. Eerst een Face2face intakegesprek in mijn praktijk samen met je ouders is de beste keuze. En daarna healing op afstand mocht je ver weg wonen.  Optioneel is mijn praktijk goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg, IJmuiden, Velsen-Zuid, Velserbroek en Badhoevedorp. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk voor coaching jongvolwassenen waardoor zogenaamd probleemjeugd echt hulp krijgt.

Dit alles leidt tot gedragsverandering. Jongeren coach maakt onderdeel uit van een life opleiding op hbo niveau. Uiteindelijk kan jij eindelijk weer je zelf zijn zowel letterlijk als figuurlijk. Bevrijding van geesten. Helpt vaak magisch als jeugd coach. Mijn werkzaamheden omvatten ook coaching van jongvolwassenen. Harmonie herstellen is het doel van mij in de rol van jongeren coach !