Meteen naar de inhoud
Home » Coach Kiezen voor Groei » Levenscoach pas na 40ste

Levenscoach pas na 40ste

Levenscoach is pas goed uit de voeren voor clienten zodra je als spiritueel therapeut je eigen leven hebt aanschouwd. Dit ging in mijn geval niet vanzelf in eerste instantie. Levenscoaching impliceert terug gaan in het verleden tot aan de conceptie, de zwangerschapsfase en de kindertijd. Welk hartzeer heb je nog? Wat is dat lifecoaching?

De gouden levensbloem
De gouden levensbloem

Tot 2004 – mijn veertigste – was ik spiritueel gezien met name bezig mijn 3de oog te ontwikkelen met de mannelijke kennis van de Levensbloem en meditaties om mijn aura-lagen te zuiveren.  Het diepste zielsverdriet kreeg ik niet schoon met deze technieken. De centrifugaal krachten waren niet sterk genoeg om de zwarte gaten met diep geworteld en verankerd zwaar zielsverdriet uit mijn energie-systeem te slingeren.  

Kon ook niets met leerlingen welke emotioneel werden. Was helemaal niet bezig met emoties en was er ook zelf niet in geïnteresseerd. Toen kwamen er steeds minder en alleen zwaar getraumatiseerde leerlingen in de Levensboom retraites welke mijn verdriet continu raakten. Denk aan volwassenen welke vroeger geadopteerd waren of welke door familie ruzies hun ouders niet zagen. Deze cursisten en hun situatie waren als een spiegel voor mijzelf.  

De 40 jaar resoneert met Mozes welke 40 jaar in de woestijn verbleef. Zodra je 39 jaar en 3 maanden bent, zit je opnieuw in de baarmoeder bij je moeder. Dit is een belangrijke realisatie vanuit de rol life coach. Je levensfilm wordt voor de 2de keer afgespeeld en wat je eerder meemaakte, kan je opnieuw emotioneel verwerken. Een tweede kans in feite. Hierdoor zie je veel mensen rond hun veertigste totaal de weg kwijtraken. Beter bekend onder de naam Mid Life Crisis. Zodra je 80 jaar bent, wordt je leven voor de 3de keer afgespeeld.

Ook dan kan je jouw zielsverdriet uit je vroege kindertijd opnieuw verwerken. Het zielsverdriet trekt als een super magneet de levensgebeurtenissen aan. Of je ze wil of niet! Heb je een zeer mooie vroege kindertijd gehad dan blijft ook de tweede en derde keer de harmonie. Veel mensen weten evenwel niets meer van hun eerste 7 levensjaren. En dan wordt het zielsverdriet opruim programma interessant. En het kiezen van een coach die jou als spiritueel medium kan helpen bij de periode welke je vergeten bent. Lifecoaching leert je om oude patronen te doorbreken!

levenscoach om oude patronen te doorbreken
Levenscoach om ouder patronen te doorbreken

Wat doet een levenscoach? Nood doet wetten breken

Het werd tijd voor het echte innerlijke hart werk. Je eigen coach. Dat is een bepaald moment in je leven – een crisis – welke zo pijnlijk moet zijn, dat je uit je comfort zone komt. Dit is wat ik bedoel als je nog in de “Ja Maar modus”  zit, “Niet naar oude pijn toe wilt gaan” of “Anderen de schuld geeft van jouw ellende”. Nog niet het moment. Je zit dan nog in een innerlijk conflict.  Het gezegde: “Nood doet wetten breken” gaat hier op zodra je  – op welke leeftijd dan ook ook  – er klaar voor bent! De hopeloosheid is een voorwaarden om lifecoaching met succes te kunnen starten.

Je weet op dat moment dat je eigen mentaal denken, mentale coaching en mentale trainingen geen oplossing meer bieden. Je zit ondanks allerlei pogingen nog steeds vast en loopt al jaren in een cirkel rond. Dit kan op elk type zielsverdriet gepaard gaan met zeer specifieke ziektebeelden. Elk type zielsverdriet betreft 1 van de 5 elementen. Elk element is naast de emoties ook een stelsel voor fysieke gezondheid. (uitscheiding, voorplanting, spijsvertering, ademhaling en expressie). 

Levenscoach onderliggende hartzeer lagen
Levenscoach onderliggende hartzeer lagen

Aanpak Life Coach Heemstede en Online

Het handig zijn in een gezinsproblematiek te weten dat er ook nog andere expertise aanwezig is: spiritueel coach, verslavingscoach, burn-out coach, relatiecoach, kindercoach, jongeren coach en bedrijfscoach. Op verschillende manieren kan ik je helpen als spirituele levenscoach. Van het lezen van een boek, face2face gesprekken i.c.m. behandelingen in praktijk, online via professioneel digitaal platvorm en in groepsverband tijdens 5 weekend retraites.

Boek Oneness Effort

Retraites Zielsverdriet Opruimen.

Samenvattend

Je mentaal denken geeft het op. 

Je zoekt niet langer zelf de oplossing.

Spirituele ontwaking is een shift
Spirituele ontwaking is een shift

Kies om je te helpen bij het zielsverdriet gedurende de zwangerschap en jouw eerste 7 levensjaren. De rest van je pijn en verdriet is het gevolg van die periode. Lifecoaching brengt je verder. Dat is mijn focus als helderziend medium en levenscoach.