Meteen naar de inhoud
Home » Coach Kiezen voor Groei » Pubercoach voor oude zielen

Pubercoach voor oude zielen

Voor wie is deze spirituele pubercoach?

Een pubercoach voor creatieve spirituele jongens en meisjes tussen 10 en 25 jaar oud welke hun weg hier op aarde niet goed kunnen vinden. Wees 100% puber en leer meer over de pubertijd en het doel hiervan. In het algemeen heb je een ondankbare afzettende houding richting ouders. Daar kan je niets aan doen. Ouders dienen zelf daarmee te leren dealen.

Pubercoach blauwdruk van de ziel
Pubercoach blauwdruk van de ziel

Wat doet een pubercoach?

Je bewust maken. Jij kan bewust worden welke obstakels je op jouw weg kan tegenkomen. Waarmee zit je in de knoop?

 • Je niet lekker voelen
 • Stress in verband met keuzes in de toekomst
 • Eenzaam en of verveeld voelen
 • Last van concentratieproblemen
 • Verslavingen en vluchtgedrag
 • Slaapproblemen en inslaap problemen
 • Leven vanuit angst voor mislukking
 • Pesten of gepest worden
 • Schaamtegevoelens
 • Moeizame emotionele relatie met 1 of beiden ouders
 • Scheiding van ouders niet compleet verwerkt
 • Negatieve stemming in het gezin
Blauwdruk van de ziel
Blauwdruk van de ziel

Wat kan Pubercoaching voor jou betekenen?

Beneden de 18 jaar gaat het intake gesprek altijd samen met de ouders. Dit is wettelijk en vanuit de regelgeving van de beroepsvereniging verplicht. Wel kunnen ouders een consult aanvragen zonder hun kind. Dit zal een algemeen advies zijn en dieper ingaan op de mogelijkheden voor hun zoon en dochter. En ook wat eerste tips hoe de harmonie in het gezin kan worden hersteld. Voor de goede orde ik geef als medium nooit informatie over derden welke niet aanwezig zijn. Dus ook niet over zoon of dochter. Dit is integriteit passend bij de rol als pubercoach.

Pubercoaching achtergrond

De puberteit is een overgang naar volwassenheid. Jongeren zijn als volwassenen maar dan nog zonder aardse ervaring. Hun ziel kan daarentegen zeer ver ontwikkeld zijn. Aardse rijping is nodig om de eigen identiteit te ontdekken en vorm te geven. Zoek uit waar je grenzen liggen, waar je van houdt, waar je goed in bent en leer omgaan met teleurstellingen en mislukkingen. Dat is niet altijd eenvoudig. Soms heb je even wat ondersteuning van een pubercoach nodig, en soms een wat langere ondersteuning. 

Puber coaching richt zich op een aantal zaken welke belangrijk zijn om die groei naar volwassenheid beter te doorstaan zonder al te veel obstakels op de weg. Een toekomstbeeld ontwikkelen met een doordacht en goed voelend levensplan dat is cruciaal. 

Zelfsturing en zelfbewustzijn met puber coach

Zelfsturing aanleren betekent leven vanuit innerlijk gevoel en of uiterlijke tekens. Jouw ziel stuurt dan. De antwoorden en inzichten komen vanuit jouw zelf. Wordt bewust van jouw bewustzijn dat tot vertrouwen op je ziel en innerlijke leiding leidt.

Hoog begaafd en hoog sensitief zijn etiketten uit de moderne maatschappij. Ga hier geen identiteit mee creëren. Iedereen van de jongere generatie is qua bewustzijn verder ontwikkeld. Je ouders kunnen jou meestal niet leren hoe hiermee om te gaan. Heb je spirituele ouders dan bof je!

Eigen potentieel ontdekken en levensplan opstellen bij puber coach

Ga uit van je eigen potentieel, dat kans en ruimte nodig heeft voor persoonlijke ontwikkeling. Lees meer over de levensbloem.

Het definiëren van een duidelijke focus en in voor jou een veilige omgeving al dan niet thuis bij je ouders.

Bereikbaarheid praktijk pubercoaching

Pubercoach kan 100% online in het Nederlands en in het Engels. En face2face voor intake gesprek en optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofdorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk. Ook kan het handig zijn in een gezinsproblematiek te weten dat er ook nog andere expertise aanwezig is: spiritueel coach, verslavingscoach, burnout coach, relatiecoach, kindercoach, jongeren coach en bedrijfscoach.

Dit alles leidt tot gedragsverandering en tot duidelijke keuzes. Het doel van de pubercoach !