Meteen naar de inhoud
Home » Coach Kiezen voor Groei » Single Coach op zielsniveau

Single Coach op zielsniveau

Single Coach Heemstede regio Haarlem en online

Single Coach is een specialisatie binnen Life Coaching om singles te ondersteunen met het aantrekken van een nieuwe partner. Dit terwijl er al jarenlang sprake kan zijn van het ontbreken van een relatie. Een coach liefde zoek je dan. Verlatingsangst verpestte vaak de laatste relatie. Een workshop verlatingsangst helpt niet. In Nederland zijn er maar liefst 3.000.0000 singles. Dit is 1/7 van de totale bevolking. En als zodanig een grote maatschappelijke uitdaging! Bindingsangst en frustraties overwin je niet op single workshops. De workshops singles halen het verdriet niet weg welke de afstand tot een nieuwe partners in stand houden.

single coach nodig?
single coach nodig?

Op dit moment dragen de onderstaande angsten en overtuigingen niet bij aan het treffen van een leuke partner. Voor mij gaan met onderstaande voorbeelden de alarmbellen af.

  • Ik ben niet aantrekkelijk
  • Een man zit niet op mij te wachten
  • Heb kinderen dus dat wordt moeilijk
  • Ben er niet geschikt voor
  • Het komt wel goed
  • Ben niet over mijn ex heen
  • Wil nooit meer zo een man
  • Ben een kluns met vrouwen
  • Vind een lat relatie ook wel prima

Deze lijst met overtuigingen is oneindig. Herken jij er enkele van? Een datingcoach zal hier handvaten voor aanreiken. Het trainen in rollenspellen, gesprekstechnieken, flirten e.d. tijdens single workshops gaat niet helpen bij het aantrekken van een nieuwe partner. Het onderbewuste stuurt al jaren het patroon van single zijn aan. Er is naar mijn inziens een te grote emotionele afstand tot de andere sexe. Boosheid en frustraties zijn de werkelijke “boosdoeners”. Kies voor coaching op zielsniveau !

single coach hartzeer lagen in ogenschouw nemen
single coach hartzeer lagen in ogenschouw nemen

Kijken naar afstand in relatie met vader of moeder

In de rol van Single Coach leer ik cliënten op een constructieve wijze met hun eenzaamheid om te gaan. Hen die eenzaamheid te leren voelen. Ik help hen te voelen hoe eenzaam zij zich voelen in de relatie met hun vader (vrouwelijke clienten) of hun moeder (mannelijke clienten).  Dit kan een oud gevoel van verveeldheid oproepen uit de vroege kindertijd. De emotionele afstand tot de desbetreffende ouder is als het ware de reflectie van de spiegel, waarin ze liever niet kijken. Het gaat in deze niet om de ouders te veroordelen. 

Elk kind verdedigt een ouder terwijl ze vaak al de volwassen leeftijd hebben bereikt. Het gaat hier om het observeren zonder oordeel. Niet om een schuldvraag.

Is jouw relatie met 1 of beiden ouders verstoord en zie je 1 of beiden ouders al jaren niet dan is ook hierin de boosheid de emotie die afstand schept tot een nieuwe partner. Kom je uit een gezin waarbij op jonge leeftijd je ouder gescheiden zijn dan kan de boosheid vanuit dit trauma – ook nu nog –  vele jaren later de single status veroorzaken.

Single Coach online in het Nederlands en in het Engels. En face2face voor intake gesprek en optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofdorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Healing op afstand van jouw zielsverdriet kan ook. Ook kan het handig zijn in een gezinsproblematiek te weten dat er ook nog andere expertise aanwezig is: spiritueel coach, verslavingscoach, burn-out coach, kindercoach, jongeren coach, pubercoach en bedrijfscoach.

Kies voor een nieuwe partner welke vanzelf op je afkomt en dichtbij woont door in therapie te gaan bij een spirituele single coach !