Meteen naar de inhoud
Home » Coach Kiezen voor Groei » Spirituele Coach Medium Paragnost

Spirituele Coach Medium Paragnost

Een spirituele coach wat is dat?

Een spirituele coach is een raadgever wie holistisch en intuïtief werkt. Holistisch betekent dat je als naar jouw gehele welzijn kijkt, zowel psychisch, mentaal als fysiek. Hiertoe dien je breed opgeleid te zijn als trainer, adviseur, begeleider, adviseur of genezer. En bovendien een stimulerende en motiverende persoon te zijn qua energie.

Wat is de oorsprong van spirituele coaching?

Al eeuwen zijn er spirituele adviseurs. Tegenwoordig heet dat Spirituele Coach. De term coach komt uit het Frans. Coaching betekent letterlijk van punt A naar punt B gaan. De term coaching werd in 1980 geïntroduceerd voordat het vooral counseling werd genoemd. Spirituele coaching is een branche die is ontstaan, kijkend naar het hele leven van de cliënt en vooral bezig zijn met de verwerking van het verleden, het definiëren van (nieuwe) doelen en het geven van betekenis aan het leven.

Welk cadeau krijg je bij spirituele coaching?

Een spiritueel coach doorvoeld jou als persoon. Door het dwars door de tijd heen kijken van een medium en door het gebruik maken van een voorspellend vermogen als paragnost kan je voor clienten heel veel betekenen. Helderwetend, helderziend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend zijn dan extra antennes. In mijn geval alleen in mijn praktijk en in een reeks persoonlijke gesprekken in een therapeutische life coaching setting. Er daarnaast ook online als met een zeer professionele ondersteuning door het HappyDePeppie coaching programma.

Bij mij staan de helende en genezende aspecten voorop en minder het mediumschap. Dat is slechts een extra hulplijn. Het is voor mij een mogelijkheid om alle spirituele registers van de ziel open te trekken. Dus voor mij ook een cadeau qua vervulling in mijn hart. Als spirituele coach of spiritueel life coach beschik je dan als het ware over meerder heldere zintuigen.

spirituele coach
spirituele coach?

Wat kan spirituele coaching voor jou betekenen?

Een spiritueel coach is breed opgeleid en kan je helpen bij verveeld voelen, eenzaamheid, stress, verdriet of het ontbreken van zingeving. Een coach kan je helpen met vragen over werk en inkomen,  een relatie of het ontbreken van een relatie, gezondheid en het verwerken van je verleden.  Het is fijn om met een onafhankelijk persoon te praten. Iemand die aan een paar woorden genoeg heeft. Je hoeft dan niet voor de zoveelste keer je hele verhaal te doen. Of er in veel sessies over te praten. Ondersteuning bij een moment in je leven zodra je niet weer hoe het verder moet omdat er een hoge druk is om aan alle eisen te voldoen.

Voor “mijn” spirituele coach opleiding heb ik mijn heil gezocht in het Boeddhisme en Hindoeïsme. Kies dus voor een oosterse aanvliegroute. De vraag : “Een spiritueel coach gezocht?”, kan je dus met gevonden beantwoorden als dit Oosterse voor jou een klik of goed gevoel in jouw hart geeft.

Wat kan je verwachten van een spirituele coach?

In het algemeen komen clienten meestal naar een coach voor therapie om:

  • betere afstemming met hun ziel
  • nieuwe liefdes
  • relatievragen stoppen of doorgaan
  • carrière keuzen
  • financiële vragen
  • relatieproblemen
  • persoonlijke ontwikkeling
  • toekomst vragen

Rust en vertrouwen door zelf-acceptatie daar gaat het om. Een therapeut kan je niet veranderen. Wel bevrijden uit de mentale gevangenis. Jouw zelf is een illusie welke perfectie nastreeft. Het nu niet accepteert, omdat er altijd aspiratie is. Hierdoor is je eigenwaarde door zelf veroordeling laag en verlies je veel energie. Dus je hulpvraag kan voor mij uiteindelijk een andere zijn. Ontwaken – jouw mentaal denken goed doorzien – is de ultieme genezing voor veel hulpvragen. De spirituele coach opleiding kan je alleen door levenservaring opdoen naast een HBO therapeuten opleiding.

Spirituele coach betrekt de onderliggende hartzeer lagen
Spirituele coach betrekt de onderliggende hartzeer lagen

Bereikbaarheid Praktijk

Spiritueel Coach online in het Nederlands en in het Engels. Dus wereldwijd. En face2face voor intake gesprek en optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg, IJmuiden, Velserbroek, Velsen-Zuid en Badhoevedorp. Ook kan het handig zijn in een gezinsproblematiek te weten dat er ook nog andere expertise aanwezig is: verslavingscoach, burn-out coach, relatiecoach, stress coach, kindercoach, jongeren coach, pubercoach, single coach en bedrijfscoach.

Probeer niet langer aan verwachtingen en de opgelegde druk van anderen, de maatschappij, religies en familie overtuigingen te voldoen. Wordt wakker door spiritueel ontwaken waardoor je jouw mentaal denken doorziet!  Angst voor de toekomst? Dan leef je niet doordat je bang met om te leven. Na het verkrijgen van een helder beeld zal ik je adviseren. Dit is het belangrijkste doel van mij als spiritueel life coach of spirituele coach