Meteen naar de inhoud
Home » Coach Kiezen voor Groei » Stress Coach ben je gestresst?

Stress Coach ben je gestresst?

Stress Coach is een specialisatie van een Life Coach welke personen leert om stress symptomen en factoren in kaart te brengen en innerlijke rust daarvoor in de plaats te stellen. Het gaat vaak samen met burn-out coach. Waar komt die onzekerheid en stress vandaan? Wat is stress? Hoe raak je zo gestresst? Hoe kan je jouw stress verminderen? Wat kan een stress coach je aanreiken qua traumaverwerking? Immer daarin liggen de grootste angsten opgeslagen.

Stress coach en opheffen verstoring energieveld
Stress coach en opheffen verstoring energieveld

Stress Coach Heemstede regio Haarlem en online

Voor een stress coach betekent dit qua aanpak naar die punten in ons (energie) lichaam gaan die onze energie verslinden: de zwarte gaten waarin angsten en overtuigingen zijn opgeslagen uit onze kinderjaren. Op dit moment dragen de angsten en overtuigingen niet bij aan ons leven.

Stress Coach vindt de innerlijke rust!
Stress Coach vindt de innerlijke rust!

Onderstaande opsomming is de praktijk en niet de beste manier van omgaan met stress. Voor een stress coach belangrijke stress klachten.

  • Ik ben erg gespannen
  • Die baas zit mij in mijn vaarwater
  • Ik moet alsmaar taken van andere overnemen
  • Ik heb moeite met presenteren
  • Er komt dan niets uit mijn handen
  • Die persoon maakt mij onzeker
  • Ik heb gewoon teveel te doen
  • Het mislukt altijd
  • Nee ik kan dat niet
  • Ik kan geen nee zeggen

Wat is ontstressen of stress verminderen?

Voor een stress coach is het simpele antwoord: jouw aanwezigheid vergroten en deze nieuwe grotere ruimte niet langer laten innemen, afpakken, afwijzen door derden. Het is net als een goudvis welke in een grotere vissenkom springt. Een burn out coach helpt hierbij.

Ontstressen is meer ruimte innemen om je energie in een flow te laten stromen en hiertoe alleen die dingen te doen waar je passie ligt. Het gebruiken van natuurtalenten helpt hierbij. Door je enthousiasme straal je veel meer energie uit.

Stress coach en expansie innerlijk licht
Stress coach en expansie innerlijk licht

Stress Coach online in het Nederlands en in het Engels. En face2face voor intake gesprek en optioneel goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp. Ook kan het handig zijn in een gezinsproblematiek te weten dat er ook nog andere expertise aanwezig is: verslavingscoach, burn-out coach, relatiecoach, kindercoach, jongeren coach, pubercoach, single coach of life coach. Burn-out coach of burnout coach zijn synoniemen. Zie je graag in mijn praktijk in de rol van Stress Coach