Meteen naar de inhoud
Home » Coach Kiezen voor Groei » Kind coach buikpijn en wisselende stemmingen?

Kind coach buikpijn en wisselende stemmingen?

kindercoach

Wat zijn de werkzaamheden van de kindercoach?

Elke ouder geeft er de voorkeur aan dat hun kind gelukkig is. Het is echter mogelijk dat jouw kind zich ongemakkelijk voelt en last heeft van onverklaarbare buikpijn, erg ongerust is, veel huilt of bijvoorbeeld heel onzeker is. Als kindercoach leg ik uit hoe kindercoaching een kind op zo’n moment kan helpen.

Kindercoach nodig?
Kindercoach nodig?

Wat is een kind coach?

Elke coach geeft een ander antwoord op deze vraag, omdat elke therapeut zijn eigen werkwijze en specialisatie heeft. De kinder coaching en behandeling van jonge kinderen zie ik als een diepgaande interventie op zielsniveau voor kinderen en al vanaf 3 maanden. Nagenoeg alle kindercoaches zijn het over één ding eens. Iedereen gelooft dat de antwoorden bij het kind zelf liggen.

Mijn ervaring leert dat meestal de oorzaak niet bij jouw kind zelf ligt. Meestal iets externs dat opgesloten zit in de aura van jouw kind al dan niet in combinatie met projectie van zielsverdriet van de ouders. De werkzaamheden van mij als kindercoach zijn dus anders.

Kinderoaches zijn normaliter oplossingsgericht en trachten ook achter de “problemen” die uw kind heeft te kijken. Samen met de coach ontdekken kinderen dan hun eigen capaciteiten, kenmerken en talenten. Zo wordt er gewerkt aan het geloof en de eigenwaarde van het kind en verwerft het kind hierdoor zelfbewustzijn. Dit is iets dat het kind de rest van zijn leven gebruikt. Allemaal prachtig evenwel slaat het heel vaak de plank mis. Wel hebben we  een gemeenschappelijk doel: een gelukkig en blij kind terug krijgen! 

Wanneer naar een kindercoach?

Uiteraard doen collega’s ook goed werk met name bij deze signalen:

 • is verdrietig
 • echtscheiding verdriet nog verwerken
 • heeft moeite met uiten en specifieke emoties
 • is erg verlegen
 • is onzeker

Dit zijn signalen die het dagelijkse leven van jouw kind ook belemmeren en passen bij de eigenwaarde en de verwerking van verdriet. Verlegen zijn en onzeker zijn van een kind mag er van mij ook best zijn. Soms dienen ouders juist los te laten dat hun kind perfect dient te zijn. Een kind kan een sterrenbeeld hebben waarbij verlegenheid juist goed past. Dit is slechts een kanttekening. Herken je jouw kind niet in de beiden groepen signalen, maar voelt hij of zijn zich niet lekker? Zelfs dan kan een kindercoach veel gevallen zeer zeker helpen qua ondersteuning. Onder water kijken in het onderbewuste kan ook een goede tip zijn.

spirituele kindercoach neemt hartzeer lagen in ogenschouw
spirituele kindercoach neemt hartzeer lagen in ogenschouw

Wanneer naar een genezend medium?

De hulp van een kan worden ingeroepen als jouw kind niet zo lekker gaat.  Je kan denken aan het inschakelen van mij als kindercoach / genezend medium bij de volgende signalen:

Eerst naar een genezend medium als jouw kind:

 • slecht in slaap kan vallen of niet door slaapt
 • veel last heeft van onverklaarbare buikpijn
 • last heeft van plotselinge stemmingswisselingen
 • veel zorgen over alles en nog wat heeft
 • onrustig is met ziektebeelden als ADHD of PSNOS
 • lijdt aan plotselinge driftbuien
 • in eigen wereld leeft met ziektebeeld autisme
 • doelwit is van pesten op school

De signalen wijzen op entiteiten in de aura of lifters bij het kind mogelijk al aanwezig vanaf het verblijf in de baarmoeder tijdens de zwangerschap. Geesten uitdrijven is mijn specialiteit. De reguliere kindercoaches zullen dit niet waarnemen. Heb wonderbaarlijke gedragsveranderingen zien gebeuren bij vele kinderen welke met hun ouders mijn praktijk bezochten. Er is in dat geval niets mis met het kind. Het was een externe oorzaak. De therapie van een reguliere therapeut gaat dit probleem nooit met wortel en tak uitroeien.

Therapeut en genezend medium werkwijze

Het verschil tussen de genezend medium blauwdruk therapie en de regulier kindercoach aanpak is dat de oorzaak buiten het karakter van jouw kind wordt gezocht. Alle gedachten en emoties van jouw kind zijn niet van jouw kind. Ze zijn van 1 of meer geesten die mee liften in het leven van jouw kind. Hierdoor weet jouw kind niet welke gevoelens en emoties nog van hem of haar zelf zijn. Hierdoor ontstaat sowieso veel onrust en angst. De geesten zitten opgesloten binnen de ziel of blauwdruk van jouw kind. Ze willen niet langer in deze wereld zijn en worden boos of voelen zich ernstig verveeld. Deze emoties neemt jouw kind over. Waar voor ben ik hier? Zowel stemmingswisselingen als buikpijn als slaapproblemen zijn het gevolg. Een reguliere coach leert het kind hiermee omgaan. Dit heeft geen enkele nut. Hij of zij is nimmer zichzelf. 

Tips voor ouders van een kind coach

Er zijn ook dingen die je als ouder kunt doen om jouw kind te helpen als hij of zijn zich niet lekker voelt.

1. Sluit de dag samen af en bereid jouw kind voor op slapen

Het is belangrijk dat kinderen aan het eind van de dag hun hoofd legen. Zeker voor kinderen die zich meestal zorgen maken. Op deze manier geef je jouw kind de tijd om hun zorgen voor de dag en de volgende dag te uiten. Hierdoor hoeven kinderen het niet meer in hun dromen te verwerken. Zo kan je leren jouw kind alle gedachten uit te blazen in de vorm van rook uit een vredespijp van een oude Indianen vrouw of man. 

2. Leer jouw kind opnieuw te leren slapen

We hebben een gratis online slaap cursus ontwikkelt en samen met enkelen ouders deze aangepast qua instructies voor kinderen. We bereiden het hartcentrum van jouw kind voor op overgave. De gedachten in het hoofd houden jouw kind weg van het hartcentrum. Ook leren we met een oude mantra Om MANI PADME HUM het hartcentrum perfect te harmoniseren. En leren we met een intentie te werken om een aangename en aaneengesloten slaap van 7 uur te realiseren. Ook weer een mooie bijdrage als kindercoach. Slaap problemen zijn 1 van de grootste uitdagingen voor therapeuten. Alleen deze spiritueel beproefde aanpak heeft over de afgelopen 5 jaar al vele kinderen goed geholpen. Ouder hebben geholpen met het aanpassen van de instructies voor kinderen.

3. Stel “identificatie vragen“ is dit wel van jou?

Als het kind zich niet lekker voelt, kan het nog steeds negatief denken. Kindercoaches zijn hier alert op : ‘Niemand vindt me leuk’, ‘ik ben stom’, of ‘dat kan ik niet’. Soms is het voor een kind moeilijk om eruit te komen. Je kan jouw kind helpen door specifieke vragen te stellen.

 • ten eerste is deze gedachte van jou?
 • ten tweede hoe voel je je zonder deze gedachte?
 • is het waar wat je denkt?
 • vervolgens weet je zeker dat dit waar is?
 • hoe is het van binnen als je die gedachte gelooft?
 • als laatste hoe voel je je zonder deze gedachte?

Tip: Als ouders de rol overnemen van professionele kindercoaches is niet altijd handig

Bereikbaarheid praktijk

Kindercoach kan 100% online in zowel het Nederlands als in het Engels. Dus wereldwijd. Face2face samen met je kind voor een intake gesprek is de beste keuze. Het is een vorm van Levenscoach maar dan voor kinderen. En daarna healing op afstand mochten jullie ver weg wonen. Optioneel is mijn kindercoaching praktijk goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio. Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hoofddorp, Zwaanshoek, Vogelenzang, Overveen, Bentveld, Zandvoort, Vijfhuizen, Bloemendaal, Santpoort-zuid, Santpoort-noord, Hillegom, Lisse, Sassenheim, Aerdenhout, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, IJmuiden, Amsterdam, Zwanenburg, Halfweg en Badhoevedorp.

Zie je graag eerdaags in mijn praktijk dan laat ik je kennismaken me de werkzaamheden van een kindercoach. Het kan handig zijn bij gezinsproblematiek te dat er ook nog andere expertise aanwezig is: spiritueel coach, verslavingscoach, burn-out coach, relatiecoach, jongeren coach, pubercoach en bedrijfscoach. Dit alles leidt tot gedragsverandering.

Uiteindelijk kan jouw kind eindelijk weer zichzelf zijn zowel letterlijk als figuurlijk en vol zelfvertrouwen. Bevrijding van geesten is een zeer belangrijke stap. Reguliere kindercoaches hebben deze vaardigheid niet. Hoog-sensitieve kindercoaches kunnen deze mogelijk waarnemen, evenwel voorgoed verwijderen is een uitdaging. Hier is geen opleiding voor het is een natuurtalent wat aan mij kleeft. Wel heb je een HBO opleiding nodig voor vergoedingen van zorgverzekeraars. De harmonie herstellen in 6 tot 12 sessies is het belangrijkste doel van mij in de rol van kind coach!